Πλήρες και εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό σας


Το πρόγραμμα αναφέρεται σε οποιονδήποτε αθλητή ή εργαζόμενο ενήλικα θέλει να δημιουργήσει τις ιδάνικες συνθήκες προπόνησης, σε οποιοδήποτε περιβάλλον και αν βρίσκεται (σπίτι, γυμναστήριο,πάρκο, κλπ), με ότι εξοπλισμό και αν διαθέτει (σχοινάκι, βαράκια, όργανα γυμναστικής ή τίποτα απολύτως) ώστε να πετύχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα προς τους στόχους που έχει θέσει για τον εαυτό του.


Η επικοινωνία μεταξύ μας είναι πολύ εύκολη, καθώς υπάρχει η δυνατότητα απεριόριστων μηνυμάτων μέσω του application, κλήσης skype και φυσικά συνάντηση από κόντα με προκαθορισμένο ραντεβού.


Τα βίντεο και ο τρόπος που εξηγείται η κάθε άσκηση και το κάθε πρόγραμμα, είναι φτιαγμένα με λεπτομέρεια ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο οι πιθανότητες να υπάρχουν απορίες. Παρόλα αυτά θα είμαστε σε θέση να σας απαντάμε σε κάθε ερώτημά σας, το οποίο μπορεί να είναι και ενημερωτικής φύσης όσον αφορά την γυμναστική, την διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής, παρέχοντας σας με χαρά τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας στους παραπάνω τομείς. 

nimbus-sima-2.png

Συπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας για να σας ενημερώσουμε με λεπτομέριες για τα προγράμματα μας και τις συνδρομές.